Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

ADAX NEO fűtőpanelek

Fő kategória >ADAX fűtőpanelek >ADAX NEO fűtőpanelek

Ahhoz, hogy ki tudjuk választani mekkora fűtőpanelre van szükségünk, meg kell mérnünk a fűtendő helyiség alapterületét és magasságát, ezeket összeszorozva megkapjuk a helyiség légtérfogatát. Ezt a számot meg kell szoroznunk 35-el és a kapott szorzatot felfelé kell kerekítenünk a fent írt teljesítményértékek valamelyikére.

Ha a szigetelés és a nyílászárók állapota rosszabb az átlagnál, célszerű egy, vagy két mérettel nagyobb panelt választani.

 

Az ADAX NEO vadonatúj fejlesztés az elektromos fűtés világában.

Műszaki és esztétikai tartalmát tekintve is világszínvonalú remekmű született,a világhírű HAREIDE-DESIGNMILL tervezőitől, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte.

 Az ADAX NEO használói amellett, hogy egy gyönyörű, minden téren kiválóan illeszkedő, a szokványostól eltérő elektromos fűtéssel büszkélkedhetnek.

A digitális vezérlés révén a mai fűtőpanelek között az ADAX NEO a kényelmet is szavatolja.

Az ADAX NEO hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel biztonságosan és kiszámíthatóan működik.Webáruház készítés