Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

Hírek

2017.08.02 12:50
Családi házak, Panel- és egyéb társasházak részére, Wc-k víz takarékossága! FERBOK

Családi házak, Panel- és egyéb társasházak részére, Wc- k víz takarékossága!

Rezsijét tovább csökkentheti évi 5000 Ft/fővel


Ha korszerűsíti lakása tartályos WC öblítőjét

Hogyan lehetséges ez?

Azért, mert a jelenleg használatos wc öblítők egy kb. 150 éves technológia alapján készülnek indokolatlanul sok mozgóalkatrész felhasználásával, vagyis rengeteg esélye van a meghibásodásra, nem hatékony, valamint túl sok drága ivóvizet használ fel, tehát használatuk nem kifizetődő, időnként felesleges problémákat, ezáltal értelmetlen kiadásokat okozhat.

Ehelyett nyújt alternatívát az általunk  forgalmazott zártrenszerű FERBOK AKKU nevű wc öblítőnk, amelynek a KO-2014 jelzésű változata  speciálisan lakások számára lett kifejlesztve, ezáltal a vízhálózati rendszer semmilyen átalakítása nem szükséges.

A működésével kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy a jelenleg használatos öblítőktől radikálisan eltérően és egyedülállóan levegővel és a ma használatos tartályos ölítők vízfelhaszálásának a 35%-val működik, mindezt a szokottnál nagyobb teljesítménnyel.
A megtakarítást a használatbavétel percétől érzékelhetjük, ugyanis 1 fő/hónap alatt 450-500 Ft-ot, vagyis évi minimum 5000 Ft-ot spórolhat meg a víz és a csatorna használati díjából, illetve a rezsiből. A meghibásodási lehetősége az ismeretekhez viszonyítva 10%, ami további megtakarítást eredményez.Bruttó ára: 25900 Ft + szerelési és szállítási díj.
Termékünkre,  4 év teljeskörű garanciát biztosítunk, valamint 30 napon belül visszavásároljuk termékünket akár indokolatlanul is.

 

Megtérülés: 4 fős család esetén 1 év és 2 hónap.

 

Álljon át az élet napos oldalára!

További információ:
Nánási Hajdú-ker kft
marketing@hajduker.hu
70/31-88-479
Ez a adat bázis a NÁNÁSI HAJDÚ-KER KFT saját szellemi terméke , másolása csak írásos engedély alapján lehetséges.
----------------------------------------------------------

Webáruház készítés