Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Napelemet vagy napkollektort szeretnél ?
Napkollektort
Napelemet
Mindketőt
Naptár
2020. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírek

2020.01.11 18:13
Napkollektor, Napelem értékesítési és kivitelezői képzés

 

A HAJDU Energy Kft. országosan keres szektásakat / kollégákat akikkel a képzés végezetével egy csapatban tudnánk dolgozni.

 

Napkollektor, Napelem és modern gazdaságos elektronos fűtési rendszerek értékesítési és kivitelezői gyakorlati képzése. Legyen Ön is megújuló energia tanácsadó és/ vagy kivitelező . Országosan szervezett szakmai képzés . A képzés idejéről és helyszínéről értesítést küldünk, nagy való színűséggel , hogy a következő:
Gastland M0 Hotel Étterem és Konferencia Központ Szigetszentmiklós, M0-ás autópálya 19. km, Ideje : következő hónap eleje.  Kérésre elküldjük az oktatási tematikát.

1, Termo szifonos (szivattyú nélküli) négy évszakos, napkollektor rendszer, 100 %-ban környezetbarát.
2, Napelem rendszerek : hálózatra visszatáplálás, szigetüzemű
3, Modern gazdaságos elektromos fűtés rendszerek : fűtő szőnyeg, fűtő film - Infra fűtés, fűtőpanel, elektromos kazán , levegő- víz hőszivattyú , víz- víz hőszivattyú


Elméleti és gyakorlati oktatás . A minőségi képzés érdekében limitált létszámmal indítunk oktatást. Hölgyek részére kiemelt kedvezményekkel!

A képzést követően rendszeres szakmai konferenciák , ami elengedhetetlen a mai modern világunkban . A sikeres képzés elvégzését követően, szakmai együttműködési lehetőség.

Lépjen be Ön is a környezet tudatosak táborába. Tetteivel járuljon hozzá Földünk megóvásáért tett erőfeszítésen, legyen megújuló energia tanácsadó és /vagy kivitelező.

Egy személyes megjegyzés: közel 10 éve vagyok a megújuló energia szakmában és csodálatos érzés azt látni amikor a kedves megrendelők megelégedtek mert egy időtálló és környezetet nem károsító energiát termelő berendezés tulajdonosai lettek, legyen az napkollektor , napelem rendszer vagy modern gazdaságos elektromos fűtés rendszer .
Jelentkezés: e- hó 25.-ig. Jelentkezés :hajduker@gmail.com E-mail címen vagy ITT:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIUAr4vLW_qaBFyOV3LZxfuFUCLXmYIVduEb3ix21UQfCWBA/viewform?c=0&w=1

 

 

Tisztelettel : Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó "Álljon át az élet napos oldalára"

Webáruház készítés