Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Napelemet vagy napkollektort szeretnél ?
Napkollektort
Napelemet
Mindketőt
Naptár
2020. Május
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hírek

2017.02.03 23:32
Miért vesznek az emberek napkollektort vagy napelemet?

Ön is bizonyára kíváncsi miért ruháznak be az emberek napkollektorra vagy napelemre? Sokan abszurdnak tartják, hogy valaki előre kifizesse 8-10 év áramszámláját, és eleve elvetik az ötletet. Az év eleji tervezés során kollégáimmal több éves napelem-napkollektor telepítés tapasztalatunkkal összegyűjtöttük hogy miért is vágnak bele az emberek ilyen beruházásba. Több éve kivitelezési tapasztalat alapján, sokat beszélgetünk az ügyfeleinkkel, és az alábbi érveket hallottuk:

1. Racionális ok : Most van pénze, és igen, előre kifizeti az áramszámlát. Milyen jó lesz, hogy min. 20-25 évig biztosan nem kelláramért FIZETNI.


2. Racionális ok : Pénz van, a bankok kamatot szinte nem fizetnek és különben sem teszi pénzét a bankba mert nem bízik bennük.

3. Racionális ok : Mert most még olcsóbb lett anapkollektor és a napelem rendszer. De nem lehet tudni mi lesz jövőre, és ennyiért már nagyon megéri a KÖRNYEZET KIMÉLŐ ENERIA TERMELŐ beruházás.

4. Szubjektív : Mert a szomszédnak már van. Bizonyára ha neki meg éri akkor nekünk is jó lez.

5. Új házat építők: Egyre több funkció kiváltható elektromos árammal - így már a fűtés is, MODERN AZDASÉOS ELEKTROMOS FŰTÉS RENDSZEREKKEL .

Minél nagyobb az áramfelhasználás, annál jobban megéri a napelem rendszer, rövidebb a megtérülési idő.

A tiszta energia használata és a környezettudatos gondolat még  inkább csak kísérőként van jelen: "jó, hogy mellette környezetbarát". Látható, hogy főként az anyagi előnyök miatt vágnak bele ügyfeleink napkollektorok és napelem rendszerek telepítésbe. Amivel semmi gond nincs, sőt, nagyon jó irány, hogy gondolkozunk, számolunk és a számokra alapozva hozunk okos döntést!

Bármilyen felmerült kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.
Írjon most lajos@hajduker.hu, vagy hívjon munkanapokon 9.00-17.00 között +3670-392-5704 telefonon.

Tisztelettel : Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó, projekt menedzser "Álljon át az élet napos oldalára"

A napkollektor beüzemelés követően jelentősen vagy felére fog csökkenni a gáz vagy villanyszámlája. Nem rossz ajánlat , UGYE?

A kellő méretű napelem rendszer kivitelezés követően nem csak az elektromos áram lesz 0 ft. de még a fűtés számlát sem kell fizetni , a környezet védelem már csak hab a tortán.  Rezsi költség = ZÉRÓ

 

Webáruház készítés