Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Napelemet vagy napkollektort szeretnél ?
Napkollektort
Napelemet
Mindketőt
Naptár
2020. Július
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Hírek

2017.02.08 13:38
KonvekPRO- gázkonvektor szobatermosztátról vezérelve.

- Nos pontosan mi ez a termék?

- Amai napig közel 4 millió gázkonvektor üzemel Magyarországon. Ezek a berendezések, ha bekapcsolják, akkor folyamatosan fűtenek, nyílván van rajtuk egy egyszerű szabályozó berendezés, azonban a lakáson belüli hőfokszabályozó gázkonvektor esetében jelenleg nehéz feladat. Mi a KonvekPRO-t ezekhez a hagyományos gázkonvektorokhoz terveztük. A KonvekPRO lehetővé teszi, hogy a gázkonvektorokat egy tetszőleges szobatermosztáttal vezérelni lehessen.

- Mi a KonvekPRO előnye ?

- A szobatermosztát segítségével pontosan be lehet állítani a hőmérsékletet a lakásban a család életvitelének megfelelően, ezáltal egy magasabb komfortfokozat érhető el. Talán ennél is fontosabb kérdés, hogy a lakás hőmérséklet-szabályozásával jelentős megtakarítás is elérhető.

- Mekkora a megtakarítás?

- Az előzetes szakvélemények és számítások alapján 20-25%-os energiamegtakarítás érhető el a termékkel, és ezt a vásárlói visszajelzések is megerősítik. Az is lényeges szempont, hogy a KonvekPRO ára a szobatermosztáttal együtt kb. 25 000 forint, és ez a befektetés már egy fűtési szezonon belül megtérül.

- Mi a szakma véleménye?

- A terméket néhány éve megvizsgálta Baumann Mihály, a PTE Műszaki és Informatikai Kar Gépészmérnöki Tanszékének vezetője és pozitív szakvéleményt adott róla, illetve az azóta eltelt időszakban is számos értékes visszajelzés érkezett a szakmától.

- Hol és hogyan vásárolható meg a termék?

- Leggyorsabban cégünk weboldalán keresztül rendelhető meg a KonvekPRO. (A weboldal címe: www.konvekpro.hu). Itt többfajta csomag található, a megrendelő megvásárolhatja csak a KonvekPRO terméket, de praktikusabb szobatermosztáttal együtt kiválasztani a kívánt csomagot. A weboldalon keresztül történő vásárlás mellett a Szatmári épületgépészeti szakáruházboltjaiban, az ország számos pontján szintén megvásárolhatja a KonvekPRO termékünket.

 

 

 

Bármilyen felmerült kérdésével forduljon hozzánk bizalommal.
Írjon most lajos@hajduker.hu, vagy hívjon munkanapokon 9.00-17.00 között +3670-392-5704 telefonon.

Tisztelettel : Hajdu Lajos Megújuló energia tanácsadó, projekt menedzser "Álljon át az élet napos oldalára"

A napkollektor beüzemelés követően jelentősen vagy felére fog csökkenni a gáz vagy villanyszámlája. Nem rossz ajánlat , UGYE?

A kellő méretű napelem rendszer kivitelezés követően nem csak az elektromos áram lesz 0 ft. de még a fűtés számlát sem kell fizetni , a környezet védelem már csak hab a tortán.  Rezsi költség = ZÉRÓ

Webáruház készítés