Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Szolár rendszer STC-100-12VTN, 12 vákuumcsöves napkollektorral

TOP TERMÉK
Szolár rendszer STC-100-12VTN, 12 vákuumcsöves napkollektorral
546 000 Ft

 

A Hajdu STC 100 12VNT Egy vákuumcsöves szolár rendszer 2 m2 hasznos napkollektor felülettel rendelkezik. A szolár rendszerben 100 liter a tároló kapacitás. A Hajdu napkollektor javasolt alkalmazása Használati melegvíz előállítás,1-2 fő számára.

 

 A Hajdu STC 100 12VNT Egy vákuumcsöves szolár rendszer tartalmaz:

 - 1 db 2 m2-es 12 vákuumcsöves kollektort,

 - Ferde tetőre napkollektor keret,

 - 1 db 100 literes fali egy hőcserélős indirekt tárolót,

 - szolár állomást,

 - 12 literes tágulási tartályt

 - fagyálló folyadékot

 

Garancia tárolóra 2 év teljes körű + további 5 év tartálygarancia, napkollektor 4 év, szolár állomásra 1 év

Készlethiány esetén a beszerzési és szállítási idő 8-15 munkanap!

Kiszállítás házhoz megoldható külön kalkulációval.

Szállítással kapcsolatban rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot velünk.

 

 

 •  

   

  Hajdu STC-100-12 VTN vákuumcsöves szolár rendszer, mely használati melegvíz előállításra alkalmas 1-2 fő számára.

  A Hajdu VTN 12 "U" vákuumcsöves kollektorok 1,5 m hosszú, 47 mm átmérőjű vákuumcsövekből állnak. A csövek két koncentrikus üvegcsövet tartalmaznak. A két cső között lévő vákuum biztosítja a rendkívül jó szigetelést. A belső cső tartalmazza a napsugárzást elnyelő szelektív bevonatot, alumínium lemezt és U alakú rézcsövet, amelyben közvetlenül a fagyálló-víz keverék kering. A kollektor 12 csővel rendelkezik. A kollektorok hatásfokát fokozza a csövek mögött elhelyezett alumínium parabolikus fényvisszaverő lemez, amely a csövekre koncentrálja a napsugárzást.

  A Hajdu IND 100 F, indirekt fűtésű, tárolós vízmelegítő, villamos pótfűtés nélkül. A falra szerelhető, zártrendszerű készülék felfűthető bármilyen kazánnal vagy napkollektorral (ez utóbbi a 150, 200 literes kiviteleknél ajánlott). A kazán (napkollektor) vezérlésére, ill a tárolt víz hőmérsékletének szabályozására váltóérintkezős szabályozó szolgál, ez forgatógombbal max. 65°C-ig tetszés szerint állítható. A Hajdu IND100F tároló, egy vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmas. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

  Flamco Solar 12 l tágulási tartály alkalmasak a központi fűtési, hűtési és napenergiával működő berendezésekben valamint nagy nyomás alatti használatra. Korszakalkotó technológiánknak köszönhetően a legkiválóbb tágulási tartály. A legjobb minőségű nagy erősségű acél, fényes vörös (RAL 3002) epoxipor bevonattal – tökéletes védelem és felületkezelés jellemzi a Flamco Solar tágulási tartályt. Nagy igénybevételre tervezett hőgalvanizált acél (sendzimir) rögzítőgyűrűje.

  A nitrogén levegőszelep megsüllyesztett, és nem károsodhat, mivel zárósapkával és különleges védelmet biztosító bézs fedőlemezzel látták el. Bevonat nélküli menetes rendszerkapcsolódás, biztosítva a problémamentes csatlakozást.

  Flowcon S/6 a napkollektorok elengedhetetlen része. Teljesen automatikus, felügyeletet nem igényel. Minimális karbantartást igényel.

  Hajdu STC-100-12 VTN csomag tartalma:

  • 1 db VTN 12 vákuumcsöves kollektor
  • 1 db IND 100 F indirekt tartály
  • 12 l tágulási tartály
  • Flowcon S/6 szolár állomás
  • 5 kg fagyálló folyadék
  • BRF-1-12VTN tartó ferde tetőre

   

   

   

   

   

   

 • Cikkszám
  2419999939
  Státusz
  TOP TERMÉK    
Webáruház készítés