Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


BASIC egykaros álló mosogató csaptelep 35 mm

BASIC egykaros álló mosogató csaptelep 35 mm

Termék ára
6 800 Ft6800
Cikkszám
BBC4
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

 

 

 - Alkalmazási terület: Központi hideg-melegvizes vagy zártrendszerű vízmelegítőkhöz ill. gázbojler rendszerhez szerelhetők.

 

 

 

 

 

 

 

 

A termék csak előutalassal vásárolható

 

A beépítéshez ajánlott hozzáértő szakember segítségét igénybe venni, a termékre vonatkozó garancia csak ebben az esetben érvényes!!

 

 

 

 

 

A termék szállítása megbeszélés alapján történik!

 

A fotó csak illusztráció!

 

- Készlet hiány esetén a szállítási idő 5-10 munkanap!

 

- A beszállítói vagy gyártói áremelés esetén az árváltoztatás jogát FENNTARTJUK!

 

 

A termék tulajdonságai

Műszaki jellemzők:

Ajánlott hálózati nyomás:1-5 bar, átlagosan 3 bar. Az 5 bar feletti hálózati nyomás esetén, a csaptelep elé nyomáscsökkentő beépítése szükséges!! Maximális hőmérséklet: 90°C, de a csaptelepet lehetőleg ne működtessük 65°C-nál melegebb vízzel! Felhasznált anyagok: sárgaréz, műanyag, kerámia
Szerelés, üzembe helyezés: Az álló csaptelepek flexibilis bekötőcsöves kivitelben készülnek. A fali csaptelepek falikoronghoz történő csatlakoztatása”Z” darabbal történik. Tömítésre a hagyományos tömítőanyagok, ill. a teflonszalag is alkalmas.

Tisztítás, ápolás:

A csaptelepeket tilos erősen savas, lúgos kémhatású szerekkel (pl.vízkőoldó, rozsdaoldó) ill. szemcsés súrolószerekkel tisztítani!! Az esetlegesen a felületre rakódott szennyeződéseket-vízkő, szappanfolt a kereskedelemben kapható kímélő tisztító szerekkel távolítsuk el. Szükség esetén ecetsavas vagy citromsavas tisztító szerek alkalmazása ajánlott. Tisztítás után a csaptelepet mindig bő vízzel öblítsük le! A vízhálózatban megtalálható mechanikus szennyeződések a csaptelepet károsíthatják, ezért a hálózati rendszerbe vízszűrő beépítése szükséges!

Az ajánlott vízszűrő 60-70 mikron finomságú.

A csaptelep felszerelését, üzembe helyezését mindig érdemes szakemberre bízni!


Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés