Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


Solar kerti zuhany,solar zuhany 18 literes

Solar kerti zuhany,solar zuhany 18 literes

Státusz
TOP TERMÉK    KÖZKEDVELT TERMÉK    
Cikkszám
HK00015
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Tömeg
7,2 kg/db
Rövid leírás a termékről

 

  - Solar kerti zuhany,solar zuhany

  - 18 literes
  - 7,2 kg
  - 200*11 cm (magasság/szélesség)
  - 16,5*16,5 cm alapzat mérete
  - 18 literes űrtartalom
  - Uv stabil műanyagtest
  - Karos keverőcsappal szerelve

A termék csak előutalással vásárolható

A beépítéshez ajánlott hozzáértő szakember segítségét igénybe venni, a termékre vonatkozó garancia csak ebben az esetben érvényes!!

 

A fotó csak illusztráció!

- Készlet hiány esetén a szállítási idő 5-10 munkanap!

-  beszállítói vagy gyártói áremelés esetén az árváltoztatás jogát FENNTARTJUK!

 

 

A termék tulajdonságai

A nap segítségével ingyen melegítheti a kerti zuhany vízét. Kertjében, tanyáján, medencéje mellett, házi munka vagy napozás közben bármikor átadhatja magát a zuhanyzás örömeinek. Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, csupán a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy ½”-os gyors csatlakozó egység segítségével csatlakoztatni. A Napsugár 1-2 óra alatt felmelegíti a kerti zuhany testben lévő vizet és Ön máris a keverő csap segítségével állítja a zuhanyzó víz hőfokát. Maximális csatlakozási nyomás: 3-4 bar. Amennyiben a hálózati nyomás meghaladja a 3 bar-t, nyomáscsökkentőt kell a kerti zuhany (szolár zuhany) elé kötni. Üzemeltetése energiát nem igényel. Se áramot, se mást!


Kertjében zuhanyozhat napozás vagy kerti munka közben. A szolár kerti zuhanyzó keverő csapja segítségével beállíthatja az önnek legkellemesebb hőmérsékletű tusoló vizet. Nem kell sáros lábbal a lakásba trappolnia, lemoshatja lábát a nap által felmelegített vízzel még kint a kertjében. A nap segítségével ingyen melegítheti kerti zuhanyzó vízét. Szolár kerti zuhanyzó lehetővé teszi, hogy élvezze a kellemes meleg zuhanyt a szabadban, mindenféle vízvezeték szerelési munka nélkül. Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, mivel Önnek csak a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy gyors csatlakozó egység segítségével csatlakoztatnia, és máris készen áll a szolár kerti zuhany a működésre. A Nap 1-2 óra alatt felmelegíti a zuhany testben lévő vizet és Ön máris a keverő csap segítségével állítja a zuhanyzó víz hőfokát. Üzemeltetése energiát nem igényel.

 

Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés