Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


Solar kerti zuhany,solar zuhany 18 literes

Solar kerti zuhany,solar zuhany 18 literes

Státusz
TOP TERMÉK    KÖZKEDVELT TERMÉK    
Termék ára
39 900 Ft
Cikkszám
HK00015
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
0 db
Tömeg
7,2 kg/db
Rövid leírás a termékről

 

  - Solar kerti zuhany,solar zuhany

  - 18 literes
  - 7,2 kg
  - 200*11 cm (magasság/szélesség)
  - 16,5*16,5 cm alapzat mérete
  - 18 literes űrtartalom
  - Uv stabil műanyagtest
  - Karos keverőcsappal szerelve

A termék csak előutalással vásárolható

A beépítéshez ajánlott hozzáértő szakember segítségét igénybe venni, a termékre vonatkozó garancia csak ebben az esetben érvényes!!

 

A fotó csak illusztráció!

- Készlet hiány esetén a szállítási idő 5-10 munkanap!

-  beszállítói vagy gyártói áremelés esetén az árváltoztatás jogát FENNTARTJUK!

 

 

A termék tulajdonságai

A nap segítségével ingyen melegítheti a kerti zuhany vízét. Kertjében, tanyáján, medencéje mellett, házi munka vagy napozás közben bármikor átadhatja magát a zuhanyzás örömeinek. Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, csupán a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy ½”-os gyors csatlakozó egység segítségével csatlakoztatni. A Napsugár 1-2 óra alatt felmelegíti a kerti zuhany testben lévő vizet és Ön máris a keverő csap segítségével állítja a zuhanyzó víz hőfokát. Maximális csatlakozási nyomás: 3-4 bar. Amennyiben a hálózati nyomás meghaladja a 3 bar-t, nyomáscsökkentőt kell a kerti zuhany (szolár zuhany) elé kötni. Üzemeltetése energiát nem igényel. Se áramot, se mást!


Kertjében zuhanyozhat napozás vagy kerti munka közben. A szolár kerti zuhanyzó keverő csapja segítségével beállíthatja az önnek legkellemesebb hőmérsékletű tusoló vizet. Nem kell sáros lábbal a lakásba trappolnia, lemoshatja lábát a nap által felmelegített vízzel még kint a kertjében. A nap segítségével ingyen melegítheti kerti zuhanyzó vízét. Szolár kerti zuhanyzó lehetővé teszi, hogy élvezze a kellemes meleg zuhanyt a szabadban, mindenféle vízvezeték szerelési munka nélkül. Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, mivel Önnek csak a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy gyors csatlakozó egység segítségével csatlakoztatnia, és máris készen áll a szolár kerti zuhany a működésre. A Nap 1-2 óra alatt felmelegíti a zuhany testben lévő vizet és Ön máris a keverő csap segítségével állítja a zuhanyzó víz hőfokát. Üzemeltetése energiát nem igényel.

 

Hasonló termékek

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés