Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Termék részletek


BEHA L05 500W elektronikus termosztáttal

BEHA L05 500W elektronikus termosztáttal

Termék ára
35 000 Ft35000
Cikkszám
HK736871
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
1 db
Rövid leírás a termékről

Termék információ:

BEHA L05 500W elektronikus termosztáttal

Teljesítmény: 500 Watt

Áramigény: 2,2 Amper

Méret: 800 x 200 mm (faltól 83mm) L sorozat készülékeinek magassága mindössze 20 cm! Vezérlés: Beépített Elektronikus, manuálisan állítható termosztát, ntc szenzorral

FÜRDŐSZOBAI HASZNÁLATRA IS MEGFELELŐ!

Fűthető terület: 14 m3 (4-5 m2 szoba) - normál szigeteléssel

Hálózati vezeték hossza: 1,4 m (dugvillával készre szerelve), jobb oldali kábelkivezetés

Érintésvédelmi osztály: IPX4, II.osztály,  földelést nem igényel, 

Tartozék: fali konzol , villlásdugóval készre szerelve, 

Elhelyezése: padlótól minimum 5cm, maximum 50 cm magasságban, kizárólag vízszintesen!

Maximum felületi hőmérséklet: 75 fok (túlmelegedés elleni védelemmel ellátva!)

A BEHA elektromos fűtőpanelek 4 féle típusban, 500-1250W közötti teljesítménnyel  rendelhetők! 

A termék tulajdonságai

A készüléket 5 év csere garanciával értékesítjük!

Egyszerűség és minőség. Ezzel a két szóval lehet a legjobban bemutatni a BEHA fűtésrendszert, ugyanis ezek a legfontosabb jellemzők, melyeket az elektromos fűtést használók leginkább elvárnak.

Mi a dolga egy fűtőpanelnek? Szerintünk az, hogy biztonságosan és kiszámítható módon biztosítsa a meleget a fűtendő helyiségekben. A BEHA ilyen. A norvég minőség és gyártási normák maximálisan garantálják, hogy ezek a tulajdonságok hosszú éveken keresztül megvalósuljanak.

Precíz hőmérséklet beállítás A fűtőtest rendelkezik beépített termosztáttal, melyen egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet amit a készülék garantál a fűtendő helyiségben. A fűtőpanel – felszerelést követően- azonnal használatra kész. Nem okoz gondot a beállítás idős embereknek, gyerekeknek sem. A további a biztonság növelése érdekében a gyártó ingyenesen biztosítja az elekteromos radiátorhoz a termosztát takaró lapkát. Helytakarékos megoldás A fűtőpanelek magassága 20 cm, a hossz a teljesítmény függvényében változik. Nem foglal sok helyet a falon, a hagyományos radiátoroknál jóval kisebb helyen is elfér. A panelek vezetékelése dugvillás kivitelben készül ezért, ha új építésű házról van szó, célszerű úgy kialakíttatni a panelhez futó vezetékeket, hogy azokból semmi se látszódjon. Nincsenek tehát ronda csövek a falon, így nem hangsúlyos a falon a fűtőtest jelenléte sem. A panel a környezetbe simul, diszkréten megbújik bármilyen környezetben. Nincs benne sem ventilátor, se izzószál, mely égetné és keringetné a port: Nem bocsát ki kétséges hatású sugarakat, nincs az egészségre ártalmas, vagy kétes fizikai és élettani hatása sem: egyszerűen, a termodinamika elvén működik. Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakban, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható – vékony, egyszerű, áramvonalas kivitelben. 


Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés