Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél

Kondenzációs Gázkazánok HAJDU

Fő kategória >Hajdu/ Hajdusági Termékek (HU) >Kondenzációs Gázkazánok HAJDU

Sorrend:

Hajdu Kondenzációs Gázkazán HGK-24 (2379960014)   [TOP TERMÉK]  [LEG NÉPSZERŰBB]
Hajdu Kondenzációs Gázkazán HGK-24

 

 Kondenzációs, fali gázkazán

A HAJDU kondenzációs gázkazán típusok alkalmasak fűtésre (nyitott rendszerre is) és használati meleg víz előállításra is. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és meleg víz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet.

15-20%-os energia megtakarítás egy hagyományos kazánnal szemben

A kazánok hatásfoka 107–108% a földgáz fűtőértékére vetítve. Hagyományos, nem kondenzációs, 90% körüli hatásfokú kazánokhoz képest akár 20% energiát is megtakaríthatunk. Azaz, minden eddig elégetett 5 m3 földgáz helyett egy ilyen gázkazán csak 4 m3-t fogyaszt, ugyanannyi hőmennyiség előállításához. 

 

Raktárkészlet:  0 db
369 000 Ft
Hajdu Kondenzációs Gázkazán HGK-28 (2379960015)   [LEG NÉPSZERŰBB]
Hajdu Kondenzációs Gázkazán HGK-28

 

- névleges teljesítmény HMV/fűtés: 28/24 kW

 - legmodernebb kondenzációs technika

 - multifunkciós hőcserélő

 - maximális energiatakarékosság

 - használati meleg víz üzemmód prioritás

 - szivattyú letapadás elleni védelem

 - kis, kompakt készülék

 - minimális karbantartási igény

 

 

 

Raktárkészlet:  0 db
380 396 Ft
HGK Smart 24 kondenzációs gázkazán

A HAJDU HGK-24, HGK-28 és HGK-36, HGK47 típusú, kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. Alkalmasak fűtésre és használati meleg víz előállításra is. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és meleg víz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál, melyet a hagyományos gázkészülékekkel lehetetlen elérni.

 

Raktárkészlet:  0 db
389 000 Ft
Hajdu Kondenzációs Gázkazán HGK-36 (2379960016)   [KÖZKEDVELT TERMÉK]
Hajdu Kondenzációs Gázkazán HGK-36

 

Hajdu HGK36 kondenzációs kombi kazán.
A HAJDU HGK-36, kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelben készülnek. A kazán akalmas fűtésre és használati meleg víz előállításra is, azaz működhet fűtő és kombi kazánként is. A speciálisan kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és meleg víz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technikának köszönhetően, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, hanem egyben rendkívül környezetkímélők is. A pontos modulációnak és a különleges hőcserélőnek köszönhetően, a mindenkori hőigényeknek megfelelően funkcionálnak, így minden üzemmódban magasabb a vízoldali hatásfok 100%-nál, melyet a hagyományos gázkazánokkal lehetetlen elérni. Kompakt kazánok, használatuk egyszerű és kényelmes, karbantartási igényük minimális.
A HAJDU Zrt. a hőcserélő szivárgására 6 év, egyéb meghibásodásokra 2 év garanciát vállal.

 


 

 

 

Raktárkészlet:  0 db
392 000 Ft
HGK Smart 28 kondenzációs gázkazán (2379960019)   [TOP TERMÉK]
HGK Smart 28 kondenzációs gázkazán
gal@imohungari.euA Hajdu HGK-28 típusú, kondenzációs gázkazánok falra szerelhető kivitelűek.
A Prímagáz Hungária Zrt. jóvoltából a Primanet.hu online szakáruházban egyszerű és könnyű a vásárlás. Próbálja ki Ön is!
Alkalmasak fűtésre és melegvíz előállításra is. A különlegesen kialakított hőcserélőnek köszönhetően a fűtés és melegvíz előállítás egymástól függetlenül is üzemelhet. Az alkalmazott legmodernebb kondenzációs technika által, kategóriájában nem csak a legmagasabb hatásfokkal működnek, de egyben rendkívül környezetkímélők is. Akár 15-20%-os energia megtakarítás egy hagyományos kazánnal szemben.

Alapvetően földgázüzeműek (G20), de egy átalakító szettel PB-üzemre (G30/31) is átállítható. Kompakt készülékek, használatuk egyszerű és kényelmes, karbantartási igényük minimális.

A kazánok hatásfoka 107–108% a földgáz fűtőértékére vetítve.
Műszaki eszközök és berendezések korrekt áron, jó szállítási feltételekkel, megbízható vállalattól.
Hagyományos, nem kondenzációs, 90% körüli hatásfokú kazánokhoz képest akár 20% energiát is megtakaríthatunk. - További információ ezen a linken: https://www.primanet.hu/termekek/PWS-011233-01/hajdu-smart-hgk-28-kondenzacios-kombikazan-gazuzemu.html
 

Raktárkészlet:  0 db
404 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés