Új jelszó kérése
Nyelv váltás
MagyarSlovencinaRomânăEnglishItalianoFrançais
Pénznem váltás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló

Átfolyós Vízmelegítő


Sorrend:

  MV 19.1 Kompakt átfolyó rendszerű kéménybe köthető  gázüzemű vízmelegítő.

MV-19.1 Kompakt

Az MV 19.1 Kompakt átfolyó rendszerű (10l/p), kéménybe köthető (B11BS), 17 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést eredményez. Ez a megoldás növeli a készülék élettartamát. 

Méretek: 
Magasság: 64 cm 
Mélység: 21 cm 
Szélesség: 36 cm 

Magyar termék. Teljesítmény: 18,1 kW
 

Raktárkészlet:  0 db
61 690 Ft
  MV 21 Kompakt átfolyó rendszerű  kéménybe köthető gázüzemű vízmelegítő

MV-21 Kompakt

Az MV 21 Kompakt átfolyó rendszerű (13 l/p), kéménybe köthető (B11BS), 22 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést eredményez. Ez a megoldás növeli a készülék élettartamát. 

Méretek: 
Magasság: 64 cm 
Mélység: 24 cm 
Szélesség: 37 cm 

Magyar termék. 

Teljesítmény: 21,0 kW
 

Raktárkészlet:  0 db
67 300 Ft
MV-19.1 E átfolyós vízmelegítő

MV-19.1 E

E-On Energiatakarékossági Díj 2013 nyertes termék! 

A gyújtás elektromos gyújtóimpulzussal történik, 2db elem segítségével. Ennek a megoldásnak köszönhetően nincs gyújtólángja a készüléknek, így energiatakarékosabb az üzemeltetése. 
Az MV 19.1 E átfolyó rendszerű (10l/p), kéménybe köthető (B11BS), 17 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést eredményez. Ez a megoldás növeli a készülék élettartamát. 

Magyar termék. 

Teljesítmény: 18,1 kW
 

Raktárkészlet:  0 db
88 260 Ft
  MV-21 E Elemes gyújtású (őrláng nélküli) átfolyó rendszerű vízmelegítő

MV-21 E

Elemes gyújtású (őrláng nélküli) átfolyó rendszerű vízmelegítő. 

A gyújtás elektromos gyújtóimpulzussal történik, 2 db elem segítségével. Ennek a megoldásnak köszönhetően nincs gyújtólángja a készüléknek, így energiatakarékosabb az üzemeltetése. 
Az MV 21 átfolyó rendszerű (13 l/p), kéménybe köthető (B11BS), 22 kW teljesítményű gázüzemű vízmelegítő. A vízátfolyáshoz igazított gázmennyiség gazdaságos működést eredményez. Ez a megoldás növeli a készülék élettartamát. 

Magyar termék. 

Teljesítmény: 21,0 kW
 

Raktárkészlet:  0 db
91 140 Ft
MZV-18 S átfolyó-rendszerű vízmelegítő

MZV-18 S

A víz felmelegítése használatkor történik, így nincs tárolási hő veszteség. 
Bármikor az éppen igényelt hőfokú vizet állíthatjuk elő. 
A vízmelegítő kis terjedelme miatt akár a kifolyó csap közelébe is felszerelhető. A meleg vizet szállító csőszakasz minél rövidebb, annál kisebb az ebből adódó hő veszteség. 

Az átfolyó-rendszerű vízmelegítők alkalmasak a fürdőkád, mosdó, mosogató, közvetlenül a zuhanyzó meleg víz ellátására. Terhelésnek illetve a kifolyó vízmennyiségnek megfelelően szabályozza a szükséges gáz mennyiségét. 

Fontos! 
Az MZV 18S/ZC 18HS készülékek vásárlása, felszerelése esetén a gyártó előírja a készülékek külső fali tartozékának (parapet) beszerelését. Ennek hiányában a készülékek nem használhatók. 
A korábbi ZV-4, ZC 18 és "S"-el nem jelölt készülékek MZV18S illetve ZC18HS készülékekre történő csere esetén a külső fali tartozék (parapet) cseréje kötelező! 


Teljesítmény: 18 kW
 

Raktárkészlet:  0 db
102 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés